make up

Sådan sparer du penge på makeup

Du kan som kvinde med al sandsynlighed nikke genkendende til, at man ikke kan få for meget makeup. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal købe uanede mængder makeup, da du naturligvis skal tage hensyn til din privatøkonomi. Du kan – ved hjælp af simple tips – spare mange penge på makeup, så du kan fremme din kvindelighed uden at blive ruineret.

Få en vareprøve, før du køber

Det er ikke særligt sjovt at bruge penge på makeup, hvis du mod forventning får et produkt, der ikke passer til din hud e.l. Det er netop derfor, at du skal bede om en vareprøve, før du foretager et køb.

Det er ikke altid muligt at få en vareprøve med hjem, men hvad sker der ved at spørge? Det er selvfølgelig kun nødvendigt at bede om en vareprøve, hvis du skal købe et produkt, som du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med.

Køb stort ind og få mængderabat

I dag er det meget almindeligt, at man kan spare penge ved at købe stort ind takket være mængderabat. Du bør straks undersøge, om din foretrukne kosmetikforhandler yder mængderabat, da det kan betyde, at du kan reducere dine udgifter markant.

Det er ikke unormalt, at kosmetikforhandlere giver rabat, hvis man køber flere produkter fra samme produktserie. Det kan du undersøge nærmere, hvis du er storforbruger af makeup og gerne vil tage hensyn til din pengepung.

Brug altid en rabatkode ved online shopping

Det er mere end bare oplagt at bruge en rabatkode, hvis man foretrækker at handle makeup på nettet. Det skal du skrive dig bag øret, hvis du drømmer om at spare store summe på makeup fra nogle af de mange kendte mærker.

Du kan spare penge med en rabatkode, hvis du handler makeup på en af nedenstående webshops:

  • Magasin
  • Nelly
  • Billigparfume
  • Ellos
  • Luxplus

Shop makeup, når det er på tilbud

Der er ingen grund til at købe makeup til fuld pris, når det ofte kan købes på tilbud hos forskellige kosmetikforhandlere. Du skal ikke blot vente på, at de gode tilbud kommer dumpende ned fra himlen. Du skal i stedet være opsøgende, så du ikke går glip af de mange tilbud, der er at finde online.

Du kan spare op til halvtreds procent på makeup, hvis du er meget heldig og slår til, når du falder over landets bedste tilbud. Der er selvfølgelig nogle forhandlere, der er mere flittige til at reklamere med tilbud, hvilket er værd at tage højde for.

Få styr på din samling og undgå unødvendige køb

Det er sjovt at shoppe, men hvorfor bruge penge på makeup, hvis du har rigeligt i forvejen? Du bør som minimum få styr på din samling af makeup, før du går på shopping. Det kan skåne dig for unødvendige køb, da du ikke nødvendigvis mangler en ny mascara, læbestift eller et helt tredje produkt.

Makeup holder ikke evigt, så sørg for at bruge makeup fra din nuværende samling, før du køber nyt. Gammel makeup kan være yderst skadeligt, da gamle makeup produkter udvikler sig til bakteriebomber med årerne. Det skal du tage alvorligt, da det trods alt er din hud og dit helbred, der er på spil.

Køb makeup på abonnement

Det kan i visse tilfælde betale sig at købe makeup på abonnement, da man ofte får leveret mange produkter til et mindre beløb. Det er dog kun en god forretning for dig, hvis du rent faktisk får leveret produkter, som du kan bruge.

Du kan undersøge de mange forskellige abonnementsløsninger, hvis du synes, at det lyder interessant at købe makeup på abonnement. Du kan altid opsige dit abonnement på et senere tidspunkt, hvis du ikke er helt tilfreds.