Faste udgifter

Sådan minimerer du bedst dine faste udgifter

De faste udgifter er typisk de største og dermed ikke de sjoveste udgifter, men det er ikke desto mindre obligatoriske udgifter. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan minimere dine faste udgifter, da det sagtens kan lade sig gøre.

Husleje – Find en billigere bolig

Du kan gå på udkig efter en billigere bolig, hvis du føler, at din månedlige husleje er ved at tage livet af din privatøkonomi. Det er ikke usandsynligt, at du kan finde en billigere bolig, hvis du vel at bemærke er villig til at nedjustere dine krav en smule.
Det er aldrig helt billigt at flytte, da du vil miste en del af dit depositum, hvis du har lejet et hus eller en lejlighed. Der vil nemlig være en del af dit depositum, der går til klargøring – heriblandt maling, gulvafslibning m.v.

Vand – Tag kortere bade

Dit boligforbrug omfatter bl.a. dit vandforbrug, som er en vigtig fast udgift, som man relativt nemt kan minimere. Du skal først og fremmest forsøge at tage kortere bade, så dine vandudgifter ikke bliver højere end højst nødvendigt.

Hvis du er medlem af et fitnesscenter, så bør du benytte dig af fitnesscentrets badefaciliteter, når du har dyrket cardio og / eller styrketræning. Det kan hurtigt føre til en væsentlig besparelse, hvis du blot besøger dit lokale fitnesscenter et par gange om ugen.

Forsikring – Find billigere forsikringer

Det er sund fornuft at være forsikret, men hvem siger, at du skal betale en mindre formue for dine forsikringer? Du kan med stor sikkerhed finde billigere forsikringer, hvis du bruger tid på at indhente nogle uforpligtende tilbud.

Dine forsikringer vil typisk bestå af indboforsikring, bilforsikring og ulykkesforsikring, som er nogle af de mest almindelige forsikringer. Du kan – foruden at indhente tilbud – også overveje at samle dine forsikringer hos ét forsikringsselskab, da det måske kan kaste en besparelse af sig.

Transport – Tag cyklen eller gå, når det er muligt

Det er skønt at kunne sætte sig ind i bilen, når man skal fra et sted til et andet, men det er samtidig rigtigt dyrt. Brændstof er dyrt, ligesom du ikke kan komme uden om at bruge penge på reparation, vedligeholdelse og vask, hvis du er bilejer.

Du bør enten tage cyklen eller gå, når der er mulighed for det, så du kan spare penge på transportposten. Du sparer penge, samtidig med at du får frisk luft og motion. Hvad mere kan man ønske sig?

Mobil – Find et billigere abonnement

Dit mobilabonnement hører muligvis til blandt dine mindre faste udgifter, men du kan alligevel undersøge, om du kan spare penge på denne post. Du kan forsøge at finde et billigere abonnement, da det vil kunne give dig en økonomisk besparelse hver måned.

Der er hård konkurrence i mobilbranchen, så chancen for at du kan finde et billigere mobilabonnement er meget stor. Du har intet at miste ved at undersøge det nærmere, så hvad venter du på?

Bredbånd – Find en billigere løsning

Det er de færreste mennesker, der kan undvære bredbånd, da langt de fleste danskere færdes på internettet hver eneste dag. Du skal dog ikke lade bredbånd sluge hele dit budget, da du sagtens kan finde en bredbåndsløsning, der ikke koster alverden.

Der er som udgangspunkt intet, der kan forhindre dig i at skifte bredbåndsudbyder, hvis du får tilsendt et bedre tilbud end dit nuværende. Du skal dog være opmærksom på, at der er en opsigelsesperiode, som du ikke kan komme uden om.